Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

Bemutatkozás...

Mikor hozzánk megérkezel, mindig kedvesen, szeretettel, simogatással fogadunk. Hozd magaddal kedvenc szőrme állatkádat, játékodat, mely egész nap veled lehet, illetve külön kis kosárban várja, ha te játszol, eszel, mosakszol, vagy éppen öltözöl. A kedves kis ovis jeledet megtalálod sok helyen: öltözőben a szekrényen, mosdóban, csoportszobában… Játszani hívunk, közben megreggelizel és reggeli után is játszhatsz és megismerheted a pajtásaidat. Mi pedig sokat énekelünk, mesélünk neked/nektek, rajzolunk, festünk veletek és mindent megteszünk, hogy jól érezd magad a csoportunkban. A természet kuckónkban rengeteg érdekességet fedezhetsz fel: - könyvet, képeket nézegethetsz állatokról, növényekről földünk, életünk fontos jelenségeiről. - rovarokat figyelhetsz meg, rovarvizsgálóval. – és „nézd csak egy teknős, és két csiga” akinek a gondozásában és etetésében majd te is részt vehetsz.
Játék közben gyorsan szalad az idő. Mikor elrakjuk a játékokat beszélgetünk, mindenki mond valamit, ha szeretne, majd te is mesélsz a mindennapjaidból valamit nekünk.
Segítségünkkel megtanulsz szépen tisztálkodni, a mosdóhasználat, öltözködés, étkezés szokásaira-szabályaira megtanítunk.
Ebéd előtt játszunk az udvaron, ahol felfedezheted a kinti játékokat, szabadon szaladgálhatsz, „kiabálhatsz” a pajtásaiddal.
Ebéd után az otthonról hozott kis párnád, szép színes takaród vár a kis ágyadban, hogy pihenj és szép mosolygós szemmel ébredve várd édesanyádat/apát, hogy érted jöjjön délután.

Mindennap mozgásos játékot szervezünk neked/nektek, sokat labdázunk, táncolunk (néptánc: heti1x). A szomszéd uszodában középső csoporttól úszni tanulunk, ezért mindenki sokat tesz, mert önállóan hamar megtanul öltözködni. Ha van rá lehetőség a nagyobbakkal minden évben kipróbáljuk a korcsolyázást a kerület korcsolya pályáján. Sokat megyünk kirándulni (néha még anyát/apát is magunkkal visszük), sétálni, ahol a természetben sok tapasztalatot szerzünk, élményekkel gazdagodunk, de a közvetlen környezetünkben is figyelmesek vagyunk, mert minden esetben észrevesszük a madárkát, aki az ablakpárkányunkon csipegeti a magot és a csendben már meghalljuk a harkály jól ismert kopogtató hangját.
Látogass el hozzánk szeretettel várunk!
Kriszta, Andi,
(Zsóka, Dia dajkák és Ancsa, Szilvi pedagógiai asszisztensek)

Hírek:

Képgaléria: