Pillangó csoport

Bemutatkozás…

Igyekszünk mindig barátságos, otthonos légkört teremteni, amelyben minden gyermek biztonságban, szeretve érzi magát.
A mi csoportunkba vegyes életkorú gyerekek járnak. A nagycsoportosaink nagyon szeretik és segítik a kisebbeket, aki viszont bátran kérnek segítséget tőlük.

Nálunk a gyermekek, és az óvó nénik nagyon szeretnek játszani, tornázni, játékokat készíteni, barkácsolni, énekelni, mesélni, rajzolni, és mindent, amit egy óvodás kis gyermek és egy óvó néni csak szerethet. Sok szép játékunk van, amivel mindenki kedvére tevékenykedhet.
Minden kicsi pillangó sikeres iskolássá válik, hiszen a nálunk töltött idő alatt észrevétlenül "megtanulnak" mindent, amire az iskolai a tanuláshoz szüksége lesz. Olyan sokat rajzolnak, építenek kézművesednek, hogy nem okoz majd gondot számukra a betűelemek formázása sem. De ügyesen számolnak és teljesítik a rájuk bízott feladatokat is.

Ha szeretsz játszani és barátok között lenni, gyere el hozzánk, örömmel megismerkedünk veled és szüleiddel:
Ági néni, Erika néni (Zsuzsi néni, Kati néni dadusok)

Hírek:

Étkezési térítési díj kedvezmények

Étkezési térítési díj kedvezmények

2015. szeptember 01-től a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény szerint a szülő az alábbi jogcímeken veheti igénybe gyermeke után a 100%-os normatív kedvezményt, azaz az óvoda ingyenes étkezést biztosít, ha a gyermek:

Farsang

Farsang

A magyar nép farsangi szokásai, hagyományai komoly alapokon nyugszanak, amelyek az évek során erőteljes változásokon mentek keresztül. Fontos nevelő feladatunk, hogy felhívjuk gyermekeink figyelmét hazánk hagyományainak értékeire, kultúrájának gazdagságára, kialakítani bennük a tudatos hagyományápolásra való hajlamot.

Képgaléria: