Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Süni csoport

Bemutatkozás…

Óvodánk épületében 5 csoport működik. A Süni csoport az emeleten helyezkedik el, kényelmes öltöző, előtér, mosdó és tágas, világos csoportszoba várja a gyerekeket.Van galériánk is, ami még több helyet, lehetőséget biztosít szabad játékra. A nagy ablakokon keresztül a magas fák, az itt lakó madarak, a közeli Bókay-kert látható, biztosítva a jó levegőt és nyugalmat.

Alacsony létszámú, többnyire fiúkból álló csoportunk van, jelenleg nagyjából azonos, középsős korú korosztály.

A gyermekek kiegyensúlyozott, egészséges testi és lelki fejlődése a fő célkitűzésünk. Mi óvó nénik a játékra és a mozgásra helyezi a hangsúlyt. Jól felszerelt tornaterem és tágas udvar várja gyerekeinket a szabad mozgásra. Célunk a gyerekek sokoldalú, harmonikus fejlesztése, személyiségük kibontakoztatása az életkori és eltérő fejlődési ütemük figyelembevételével. Szeretetteljes légkör fogadja a gyerekeket és szülőket, bátran fordulhatnak hozzánk kérésekkel, problémájukkal. Hisszük, hogy minden gyermek egy egyéniség, támogatjuk azt, amiben tehetséges, és fejlesztjük azokat a készségeket, képességeket, amiben még el van maradva – differenciált fejlesztés.
Sokat énekelünk, zenélünk, kézműveskedünk, játszunk. Fontosnak tartjuk a néphagyományőrzést, a környezetvédelmi nevelést. Nyitottak vagyunk új dolgok iránt, de őrizzük a bevált „régit”.

Hitvallásunk, hogy az óvoda a gyerekeknek legyen egy olyan „sziget”, ahol megértésre, harmóniára, szeretetre, biztonságra talál. Azt valljuk, hogy az intézményes nevelő nagyon sokat tehet az emberért, a jövőért, a kulturált társadalomért.

A gyermekeket puszta létünk, viselkedésünk az, ami formálja,Támogassuk és tegyünk meg mindent azért, hogy ha felnő, elégedett és boldog legyen.

Hírek:

Képgaléria: